Qui som

La nostra història

Som un Despatx Professional, especialitzat en l’àmbit Laboral, Jurídic, RRHH i Auditories Laborals amb 30 anys d’experiència, sent una referència tant a nivell Local com Provincial. Disposem d’una àmplia i consolidada Cartera de Clients, aconseguida amb el pas del temps i demostrant dia a dia òptims resultats com a conseqüència de la nostra alta professionalitat i entrega envers cada Client i/o Projecte fruit de la nostra capacitat i el nostre àmbit d’actuació és Global.

El nostre Equip Humà és el principal actiu de l’Empresa, amb sòlids coneixements i formació continua, uns dels principals valors transmesos des de la seva creació per Anna M. Asamà Esteve, sòcia fundadora, actuant també com Conciliadora Mediadora del Tribunal Laboral de Catalunya des de la seva creació l´any 1992.

Ens adaptem amb facilitat a les exigències del mercat degut a la nostra flexibilitat i polivalència. Com a conseqüència d’aquest potencial, oferim serveis integrals i personalitzats basats en la Professionalitat, Proximitat, Adaptabilitat, Confiança i Transparència del nostre valuós equip humà, marcant clarament la diferència en els temps actuals, i sent sinònim d’orientació cap a resultats i d’eficàcia en el Servei.

El nostre Assessorament no és limita només a la Gestió i Tramitació, sinó que el nostre valor afegit és ser un instrument per generar més i millors resultats. Treballem en equip, en constant comunicació amb el Client, proporcionant-li la millor solució, fruit d’un acurat i estudiat anàlisis de cada situació, amb el fi no únicament de solucionar el conflicte sinó d’evitar-lo.

Som experts en l’àmbit de l’Empresa Familiar i Pimes, així com també som la referència de les Grans Empreses, que depositen en nosaltres la seva confiança.

Les nostres modalitats de serveis són molt diverses, oferint tot tipus de opcions. Des de l’Assessorament, Tramitació i Gestió Laboral, Assistència i Representació en l’àmbit Jurisdiccional o la possibilitat de contractar un Projecte específic, crear un Departament de RRHH a la seva Empresa, o reorganitzar, Assessorar o Auditar el que estigui constituït, a més d’informar permanentment de les darreres modificacions legislatives.

Som sinònim de confiança, i tenim la capacitat i flexibilitat d’adaptar-nos a la necessitat que plantegi cada Client, per tant no dubtin en consultar-nos.