MECÀNIC OFICIAL 1a

Taller Multimarca de Tarragona, precisa incorporar un/a Mecànic Oficial 1a , que reportarà al Cap de Taller (Propietat).

Funcions: Revisions i inspeccions generals dels vehicles; Reparar, substituir o ajustar les parts danyades o defectuoses del motor, la transmissió, direcció o diferencial dels vehicles assignats; Reparacions i/o canvis de distribucions i embragues; canvi de rodes i d’oli; diagnosis i reparació d’averies elèctriques; canvi de frens i injectors; Reparacions de motors i caixes de canvi; Mecànica general. Reportar al Cap de Taller.

Requisits: Experiència demostrable mínima de 5 anys (desitjable 10 anys) en una posició similar; Persona neta i ordenada; Persona implicada, amb capacitat de resolució i motivada per la posició ofertada; Passió pel motor.

Altres requisits imprescindibles: Adjuntar referències i Residencia a Tarragona o voltants.

Condicions: Contracte inicial 6 mesos + Prorroga de 6 mesos i posterior transformació en indefinit. Jornada Completa. Salari a negociar segon vàlua (salari fixe + objectius); s’ofereix estabilitat, formació continua i trajectòria professional. Incorporació immediata.

Àrea Funcional: Postvenda – Taller.
Estudis Desitjats: Formació Professional Grau Superior. Mecànica – Automoció – Electricitat

– Electrònica.
Interessats: Enviar C.V. a jordi@attlaboral.cat

Persona de Contacte Jordi Vandellós (977) 222999. Màxima confidencialitat a totes les persones interessades i Candidatures rebudes.