COMERCIAL SECTOR TELECOMUNICACIONS & SEGURETAT

Important Empresa del sector Telecomunicacions i la Seguretat amb representació a tot l’àmbit geogràfic de Catalunya, precisa incorporar un/a Comercial, per a la seva Delegació de Tarragona.

Funcions: Seleccionem un Comercial amb experiència demostrada amb Seguretat (CCTV, Alarmes, Vigilància Intel·ligent, Detecció i Extinció d’incendis i Control d’accessos), Telecomunicacions (Porters i Videoporters, Antenes, Veu i Dades, Megafonia), Material i Instal·lacions Elèctriques (Il·luminació Leds, Mecanismes Elèctrics, Diferencials i Magneto tèrmics, Canal Elèctrica, Caixes Protecció, Cable Elèctric, Il·luminació Emergència, Tubs PVC i Acer, i Eines Elèctriques) per gestionar i assessorar tècnicament els Clients assignats (Empreses, Instal·ladors, Particulars, Administradors i Comunitats), i aportar/ampliar la cartera de Clients segons l’objectiu de l’Empresa. Serà l’encarregat/da de la planificació i prospecció de mercats de la zona assignada (Província Tarragona), elaboració i seguiment de propostes comercials, negociació de les condicions i promocions, resolució d’incidències i assessorament tècnic comercial als Clients i Col·laboradors, elaboració de reports i informació continuada al Responsable del Departament.

Requisits: Experiència demostrable mínima de 5 anys en un Departament Comercial havent
desenvolupat les funcions descrites de venda de productes de Seguretat, Telecomunicacions i Material Electric i donar suport i solucions tècniques al Client. Valorable relació amb Empreses, Instal·ladors, Administradors i Comunitats. Excel·lents habilitats de comunicació, empatia i pro activitat. Persona orientada a objectius, dinàmica, constant, responsable i amb capacitat de treballar de forma autònoma i també en equip. Bona presencia i habilitat en l’Atenció al Client. Acostumat a gestionar ERP.

Altres requisits imprescindibles: Adjuntar referències i Residencia a Tarragona o voltants.

Condicions: Contracte inicial 6 mesos + Prorroga de 6 mesos i posterior transformació en indefinit. Jornada Completa de Dilluns a Divendres. Salari a negociar segon vàlua (salari fixe + comissions sobre vendes + incentius anuals); vehicle d’Empresa; s’ofereix estabilitat, formació continua i trajectòria professional. Incorporació immediata.

Àrea Funcional: Comercial – Vendes

Estudis Desitjats: F.P. Electricitat / Electrònica, Enginyeria Tècnica.

Interessats: Enviar C.V. a jordi@attlaboral.cat

Persona de Contacte Jordi Vandellós (977) 222999. Màxima confidencialitat a totes les
persones interessades i candidatures rebudes.